Ontdek Ons Comfort - Emma Sleep Matras Kopen (2024)

Table of Contents
Belangrijkste Punten Waarom een Emma Matras Kopen? Uitstekende Prijzen Duurzaamheid en Kwaliteit De Innovaties Achter Onze Matrassen Hybride Technologie Temperatuurregulatie De Voordelen van het Bezit van een Emma Sleep Matras Onze Populaire Modellen en Hun Eigenschappen Emma Hybrid II Emma Hybrid Premium Wat Zeggen Klanten Over Emma Matrassen? Ervaringen van Gebruikers Onafhankelijke Beoordelingen Beste Matras Voor Slaap: Hoe Kies Je? Type Slaper Ondersteuning en Comfort Emma Matras Review en Ratings De Betekenis van Ergonomische Ontwerpen Lichaamszones en Ondersteuning Voorkomen van Orthopedische Problemen Emma Matras Proefliggen: 100 Nachten Risicovrij Hoe Werkt Het? Retourproces en Garantie Vergelijking van Emma Matrassen Emma Hybrid II vs. Emma Hybrid Premium Prijzen en Functies Waarom Kiezen Voor Een Hybride Matras? Drukverlichting en Ondersteuning Luchtstroom en Warmteregulatie Emma Matras Prijs en Aanbiedingen Hoe Onderhoud Je Een Emma Matras? Reiniging en Onderhoud FAQ Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Emma Hybrid II en Emma Hybrid Premium matrassen? Wat zijn de voordelen van het bezitten van een Emma Sleep Matras? Hoe werken de 100 nachten proefslapen bij Emma? Wat zeggen klanten over Emma matrassen? Hoe zit het met de garantie van Emma Matrassen? Wat zijn de kosten van een Emma Sleep Matras? Wat maakt de hybride technologie van Emma Matrassen zo speciaal? Waarom kiezen voor een hybride matras van Emma? Hoe zorgt Emma voor ergonomische ondersteuning? Wat houdt de temperatuurregulatie van Emma matrassen in? Hoe onderhoud ik een Emma Matras? Wat zijn de actuele aanbiedingen voor Emma matrassen? Hoe verhouden Emma Hybrid II en Hybrid Premium zich qua prijs en functies? FAQs

Wie wil nou niet heerlijk doorslapen? Bij Emma Matras maken we dit mogelijk met topkwaliteit. Onze slaapoplossingen zijn het resultaat van tien jaar onderzoek. Zo zijn de Emma Hybrid II en Emma Hybrid Premium ontstaan.

Wat maakt de Emma matras zo geliefd bij mensen wereldwijd? Het geheim zit hem in de combinatie van pocketveren en schuim. Dit zorgt voor een slaapervaring als nooit tevoren. En het beste? Het is ook nog betaalbaar, met prijzen vanaf €323,95.

Elk matras kun je 100 nachten gratis proberen. Zo weet je zeker of het bij je past.

Belangrijkste Punten

 • Meer dan tien jaar aan onderzoek en ontwikkeling in elk Emma matras.
 • Combinatie van pocketveren en ademend schuim voor optimaal comfort.
 • Scherpe prijzen van €323,95 voor de Hybrid II en €481,05 voor de Hybrid Premium.
 • 100 nachten risicovrij proefslapen.
 • Positieve Emma matras ervaringen van klanten wereldwijd.

Emma Sleep Nederland verkoopt 3 verschillende hybrid matrassen. Het gaat hierom de Emma Hybrid II, Emma Hybrid II Adjustable en de Emma Hybrid Premium.

Van deze matrassen zijn de volgende Emma Matrassen beschikbaar:

 • Emma Hybrid II
 • Emma Hybrid II Adjustable

Emma Matras Hybrid II met 60% korting!

Gebruik Kortingscode: MATRASKOPEN (voor 60% korting)

Waarom een Emma Matras Kopen?

Bij Emma Sleep draait alles om de beste slaapervaring. Kies voor ons matras en je ervaart comfort en kwaliteit. We bieden duurzame matrassen van hoge kwaliteit voor redelijke prijzen. Dit zorgt ervoor dat je elke nacht goed slaapt.

Uitstekende Prijzen

De prijzen van onze matrassen liggen tussen €323,95 en €1.069,00. Dit hangt af van welk model je kiest. Bij Emma zijn er vaak goede aanbiedingen en deals. Hierdoor is een Emma matras kopen slim en voordelig.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze Emma matrassen zijn gemaakt met zorg en de beste materialen. Door slimme technologieën zijn ze supercomfortabel en gaan ze lang mee. We geven zelfs garantie op sommige matrassen tot wel 10 jaar. Dit laat ons vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit zien.

Emma Sleep biedt niet zomaar matrassen aan, maar de beste matrassen voor een goede nachtrust. Zo ervaar je elke nacht de perfecte balans van rust en comfort.

De Innovaties Achter Onze Matrassen

Onze matrassen gebruiken de nieuwste technologieën voor comfort en ondersteuning. We hebben topmaterialen en technieken gekozen. Zo kun je elke nacht geweldig slapen op een Emma Sleep matras.

Hybride Technologie

De hybride matras mixt pocketveren en schuim voor de beste ondersteuning en comfort. De speciale technologie zorgt voor meer luchtstroom. Zo blijf je koel en geniet je van de perfecte temperatuurregulatie.

Temperatuurregulatie

Wij snappen dat een stabiele slaapkamertemperatuur belangrijk is. Onze Emma Hybrid Premium gebruikt Thermosync® technologie en grafietschuim. Deze combo houdt je temperatuur in balans. Zo slaap je heerlijk op een Emma Sleep matras.

De Voordelen van het Bezit van een Emma Sleep Matras

Het Emma Sleep Matras brengt veel voordelen met zich mee. Een topvoordeel is het 100 nachten proefliggen. Je kunt het matras 100 nachten thuis testen. Dan weet je zeker of het bij jou past.

Dit matras is zodanig gemaakt dat het rugproblemen helpt voorkomen, dankzij het ergonomische ontwerp. Het biedt goede steun aan je lichaam en vermindert drukpunten. Zo stap je elke ochtend pijnvrij uit bed.

Onze klantenservice is ook top. Ben je niet helemaal blij, dan kun je het matras gemakkelijk terugsturen. Wij zorgen dat alles soepel verloopt, van het proberen tot aan het beslissen om te houden.

Dit zijn de voordelen op een rij:

VoordelenBeschrijving
100 Nachten ProefslapenUitgebreide periode om het matras uit te proberen
Ergonomisch OntwerpOntworpen om orthopedische problemen te verminderen
Uitstekende KlantenserviceProbleemloze retournering en garantie

Onze Populaire Modellen en Hun Eigenschappen

Emma Sleep wil jou de beste nachtrust geven. De Emma Hybrid II en de Emma Hybrid Premium zijn onze toppers. Ze brengen innovaties die elke slaap verbeteren. We vertellen je meer over ze.

Emma Hybrid II

De Emma Hybrid II combineert zes lagen gemak. Het heeft pocketveren en zacht schuim. Perfect voor elke manier van slapen.

Ontdek Ons Comfort - Emma Sleep Matras Kopen (1)

Emma Hybrid Premium

De Emma Hybrid Premium bezit zeven lagen luxe. Het gebruikt ThermoSync® om je temperatuur te regelen. Met zijn 27 cm dikte en score van 9,4, is dit matras echt van topkwaliteit. De matrashoes helpt ook om gezond te slapen.

Een Emma Hybrid Premium kan in prijs verschillen. Het 90×200 cm matras kost normaal 1149 euro. Met 60% korting, is dit maar 459,60 euro. Het 180×200 cm matras kost dan 919,60 euro. Dit maakt het zeer betaalbaar.

ModelPrijs (90×200 cm)Prijs (180×200 cm)Prijs met 60% korting (90×200 cm)Prijs met 60% korting (180×200 cm)Eindbeoordeling
Emma Hybrid Premium€1149€2299€459,60€919,609,4
Morningstar Stellar€999€19999,4

De Emma Hybrid II en de Emma Hybrid Premium garanderen een goede nachtrust. Wie voor ons kiest, kiest voor innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid. Probeer een Emma matras voor jezelf en merk het verschil.

Wat Zeggen Klanten Over Emma Matrassen?

Bij Emma is de mening van onze klanten erg belangrijk voor ons. De review en ervaringen tonen dat onze matrassen wereldwijd geliefd zijn. We hebben al 140.000 keer 5 sterren gekregen. Dit laat zien dat onze matrassen van hoge kwaliteit zijn en zeer comfortabel.

Lees hieronder over de ervaringen van onze klanten en de beoordeling door anderen:

Ervaringen van Gebruikers

Onze matrassen zijn geliefd om hun heerlijke slaap en lange levensduur. Veel klanten zeggen dat ze beter slapen sinds ze een Emma matras hebben. Sommigen merken ook op dat de matrassen helpen bij rugpijn.

Onafhankelijke Beoordelingen

De Consumentenbond en sites zoals TrustPilot en Amazon delen onze goede beoordelingen. Ze kijken naar veel dingen, zoals of onze klanten blij zijn en of de matrassen hun geld waard zijn.

BeoordelingsplatformScoreHoogtepunten
TrustPilot4.5/5Uitstekende klantenservice, hoog slaapcomfort
Amazon4.6/5Duurzaamheid, tevredenheid bij rugpijn
Consumentenbond8.6/10Goede prijs-kwaliteitverhouding, hoge klanttevredenheid

Beste Matras Voor Slaap: Hoe Kies Je?

Het kiezen van het juiste matras voor een goede nachtrust is cruciaal. Je lichaamstype en slaaphouding bepalen veel. We helpen je de beste beslissing te nemen.

Type Slaper

Welke kant je op de meeste slaapt, beïnvloedt de keuze van je matras sterk. Als je vooral op je zij, rug, of buik ligt, verschilt wat je nodig hebt. Een zijslaper zoekt bijvoorbeeld naar een matras dat de schouders en heupen zachter laat liggen. Wie op de rug slaapt, heeft meer baat bij een matras dat de rug goed ondersteunt.

Ondersteuning en Comfort

De ideale matras combineert perfect ondersteuning en comfort. Een matras dat te hard is, kan pijn veroorzaken. Zo’n matras kan je rug niet goed ondersteunen. Aan de andere kant kan een te zacht matras ook problemen geven.

Emma Matrassen hebben verschillende opties om iedereen goed te laten slapen. Zo zorgen we dat je uitgerust wakker wordt.

Met de quizzen van Emma weet je precies welk matras het best bij jou past. Ze helpen je de juiste mix van comfort en ondersteuning te vinden. Zo slaap je elke nacht als een roos.

Emma Matras Review en Ratings

Bij Emma Sleep willen we topkwaliteit matrassen maken. Neem bijvoorbeeld onze Emma Hybrid II Adjustable matras. Deze matras krijgt veel goede recensies en doet het geweldig op veel verkoopplekken.

De Emma Hybrid II Adjustable is 25 centimeter dik. Hij is gemaakt van Airgocell® schuim, Halo Memory Foam, HRX Supreme schuim, en heeft pocketveren. Dit zorgt voor geweldig comfort. Gebruikers noemen het comfort van deze matras uitstekend en geven een score van 9,0.

Als je deze matras koopt, mag je 100 dagen uitproberen. En je krijgt maar liefst 10 jaar garantie. Dit laat zien dat we echt om duurzaamheid en klanttevredenheid geven.

Het goede nieuws is: dankzij een kortingscode, is deze topmatras nu betaalbaarder. Bijvoorbeeld, een 90×200 formaat is nu verkrijgbaar voor maar 279,60 euro, in plaats van 699 euro. Dezelfde grote korting geldt voor de 180×200 maat, van 1389 euro naar 555,60 euro.

Hier ziet u de prijzen voor de Emma Hybrid II Adjustable matras, met en zonder korting:

Maat (cm)Prijs zonder korting (euro)Prijs met korting (euro)
80×200Niet beschikbaar235,60
90×200699,00279,60
180×2001389,00555,60

Het is duidelijk: de Emma Hybrid II Adjustable matras biedt veel waar voor je geld. Hij zit vol met luxe materialen en nieuwe technologie. Dit maakt de matras perfect voor wie comfort en ondersteuning zoekt. Veel klanten zijn erg tevreden, en hun goede beoordelingen laten zien waarom.

De Betekenis van Ergonomische Ontwerpen

Bij Emma Sleep focussen we op ergonomische matrassen. Ze helpen je beter te slapen. We ontwerpen ze zodat je wervelkolom goed ligt. Dit maakt slapen gezonder en comfortabeler.

Lichaamszones en Ondersteuning

Onze matrassen passen zich aan je lichaam aan. Ze ondersteunen elke zone goed. Zo verminderen ze drukpunten en houden je wervelkolom recht. Dit is goed voor je slaaphouding.

Voorkomen van Orthopedische Problemen

Een ergonomisch matras voorkomt problemen met je botten en spieren. Het zorgt dat je rug, nek en schouders minder zwaar belast worden. Dit is essentieel om pijn in die gebieden te voorkomen.

FunctieVoordeel
Ergonomisch matrasOptimaliseert lichaamsondersteuning
LichaamszonesPast zich aan natuurlijke curves aan
Orthopedische zorgVoorkomt rug-, nek- en schouderpijn

Emma Sleep geeft om jouw welzijn. Onze slaapontwerpen verbeteren je leven. We gebruiken top kennis om de beste nachtrust te bieden.

Emma Matras Proefliggen: 100 Nachten Risicovrij

Emma Sleep laat je ons matras langdurig testen. Met 100 nachten proefliggen weet je zeker of het matras bij jou past. Je kan al direct vanaf de levering starten met proefliggen.

Hoe Werkt Het?

Een lange proefperiode helpt je wennen aan het matras. Je hebt 100 nachten om te bepalen of het aan jouw wensen voldoet. Dit betekent dat je alle pluspunten van ons matras kunt ontdekken zonder enig risico.

Als je toch niet tevreden bent, kun je eenvoudig gebruik maken van onze retouroptie.

Retourproces en Garantie

Je Emma matras retourneren is makkelijk. Neem contact op met onze klantenservice en het matras wordt opgehaald. Je krijgt dan het volledige bedrag terug, zonder gedoe. Ook komt Emma met een ruime garantie, zodat jouw investering langdurig is beschermd.

Vergelijking van Emma Matrassen

Als je emma hybrid matrassen vergelijkt, is dat heel belangrijk. Het helpt mensen het beste matras te kiezen. Zo kunnen ze beter slapen.

Emma Hybrid II vs. Emma Hybrid Premium

De Emma Hybrid II en de Emma Hybrid Premium zijn bekende modellen in ons aanbod. Ze gebruiken de laatste hybride technologieën voor de beste nachtrust. Er zijn wel wat verschillen tussen de twee.

 1. Comfort en Ondersteuning: De Emma Hybrid II is gemaakt voor topcomfort. Het heeft ademende stoffen voor goede luchtstroom. De Emma Hybrid Premium heeft nog meer lagen voor extra comfort. Het regelt ook de temperatuur beter.
 2. Duurzaamheid: Ze zijn allebei stevig en van goede kwaliteit. Maar de Premium versie heeft een nog betere bouw. Dat maakt het langer bruikbaar.

Prijzen en Functies

Bij de prijs-en-functie-vergelijking is het cruciaal om te kijken wat je ervoor terugkrijgt. Zo weet je welk model de beste deal is.

FunctieEmma Hybrid IIEmma Hybrid Premium
WarmteregulatieGoedUitstekend
ComfortlagenStandaardMeerdere lagen
LuchtdoorlaatbaarheidHoogHoog
Prijs€700€950
Garantie10 jaar10 jaar

De vergelijking laat zien dat beide modellen voordelen hebben. Als luxe en goede temperatuurregeling belangrijk voor je zijn, kies dan de Emma Hybrid Premium. Maar, voor wie prijs en comfort goed in balans wil hebben, is de Emma Hybrid II ideaal.

Waarom Kiezen Voor Een Hybride Matras?

Een hybride matras is perfect voor wie zowel comfort als ondersteuning zoekt. Het combineert traagschuim en pocketveren voor de beste balans. Je krijgt drukverlichting en goede luchtstroom. Hierdoor slaap je beter en lig je aangenaam.

Drukverlichting en Ondersteuning

Hybride matrassen verminderen de druk op je lichaam. Ze verdelen het gewicht gelijkmatig door het traagschuim en de pocketveren. Dit vermindert pijn en zorgt voor een diepe slaap.

Luchtstroom en Warmteregulatie

Hybride matrassen zorgen voor betere luchtstroom en regelen je temperatuur tijdens het slapen. De pocketveren laten warmte ontsnappen. Het traagschuim past zich aan jouw lichaamswarmte aan, voorkomt oververhitting. Zo slaap je de hele nacht door heerlijk.

KenmerkVoordeel
DrukverlichtingConsistente ondersteuning en minder drukpunten
LuchtstroomVerbeterde temperatuurregulatie en comfort
Hybride matras voordelenHogere duurzaamheid en betere slaapkwaliteit

Emma Matras Prijs en Aanbiedingen

Het kopen van een Emma matras is niet duur. Onze kosteneffectieve manier maakt hoge kwaliteit toegankelijk. Zo kan iedereen slapen op een goed matras en toch geld besparen.

Emma heeft vaak speciale matras aanbiedingen. Dit zijn kortingen bij bepaalde gelegenheden of seizoenen. Bijvoorbeeld, de Vaderdag Sale loopt tot 29 juni 2024.

Onze prijzen zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen. Dit helpt onze klanten bij het keuzeproces. Hieronder zie je de laatste emma matras prijs en speciale deals:

Type MatrasNormale PrijsActuele Aanbieding
Emma Original€499,0020% korting
Emma Hybrid II€699,0025% korting
Emma Hybrid Premium€899,0030% korting
Emma Easy€399,0015% korting

Dankzij de matras aanbiedingen bespaar je veel geld. Zo wordt het kopen van een Emma matras extra voordelig.

Ontdek Ons Comfort - Emma Sleep Matras Kopen (2)

Hoe Onderhoud Je Een Emma Matras?

Het is belangrijk om je Emma matras goed te onderhouden. Hiermee houd je het matras langer in goede staat. Goed onderhoud kan de levensduur van je matras echt verlengen.

Reiniging en Onderhoud

Emma matrassen hebben wasbare hoezen. Dit maakt ze gemakkelijk schoon te houden. Om deze reden is het verstandig de hoes om de zoveel tijd te wassen volgens het etiket.

Lucht je matras ook vaak. Plaats het matras enkele uren na aankoop buiten. Dit helpt geurtjes te verminderen. Zorg ervoor dat je je beddengoed elke week ververst.

Draai je matras ook af en toe om. Dit zorgt ervoor dat het matras gelijkmatig slijt. Met een goede matrasbeschermer blijft je matras langdurig comfortabel.

FAQ

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Emma Hybrid II en Emma Hybrid Premium matrassen?

De Emma Hybrid II en Emma Hybrid Premium combineren pocketveren en ademend schuim. De Hybrid II heeft 6 lagen. De Premium heeft 7 lagen met Thermosync® technologie voor betere temperatuurbeheersing.

Wat zijn de voordelen van het bezitten van een Emma Sleep Matras?

Een Emma matras verbetert de luchtstroom en regelt de temperatuur. Je mag 100 nachten proefslapen. Het ergonomische design helpt orthopedische problemen voorkomen.

Daarnaast biedt Emma uitstekende klantenservice. Dit omvat garantie en gemakkelijke retournering.

Hoe werken de 100 nachten proefslapen bij Emma?

Bij aankoop van een Emma Matras krijg je 100 nachten om te testen. Ben je niet blij, dan mag je het matras terugsturen. Je krijgt dan je geld terug.

Wat zeggen klanten over Emma matrassen?

Emma matrassen hebben wereldwijd meer dan 140.000 keer 5 sterren gekregen. Klanten roemen de kwaliteit, het comfort en de topklantenservice.

Hoe zit het met de garantie van Emma Matrassen?

Emma geeft tot 10 jaar garantie, afhankelijk van het model. Deze lange garantie toont de hoge kwaliteit en duurzaamheid van Emma matrassen aan.

Wat zijn de kosten van een Emma Sleep Matras?

De prijs van Emma matrassen varieert van €323,95 tot €1.069,00. De Hybrid II begint bij €323,95. De Hybrid Premium is te koop vanaf €481,05.

Wat maakt de hybride technologie van Emma Matrassen zo speciaal?

Hybride technologie mengt pocketveren en schuim. Dit zorgt voor betere drukverlichting en steun. Het verhoogt ook de levensduur van het matras dankzij de verbeterde luchtcirculatie.

Waarom kiezen voor een hybride matras van Emma?

Een hybride matras van Emma verbetert de drukverlichting en biedt meer steun. Het zorgt voor een goede luchtstroom. Bovendien gaat het langer mee dan gewone schuimmatrassen.

Hoe zorgt Emma voor ergonomische ondersteuning?

Emma matrassen zijn gemaakt met ergonomie in gedachten. Ze hebben speciale zones die elk lichaamsdeel de juiste steun geven. Dit zorgt voor een gezonde wervelkolom en voorkomt klachten.

Wat houdt de temperatuurregulatie van Emma matrassen in?

Matrassen zoals de Hybrid Premium gebruiken Thermosync® en grafietschuim om de temperatuur te regelen. Dit zorgt voor een ideaal slaapklimaat gedurende de hele nacht.

Hoe onderhoud ik een Emma Matras?

Emma Matrassen zijn makkelijk te onderhouden. Ze hebben afneembare hoezen die je kunt wassen. Ook is het goed ze regelmatig te luchten om fris te houden en de levensduur te verlengen.

Wat zijn de actuele aanbiedingen voor Emma matrassen?

Emma biedt regelmatig kortingen, vooral tijdens speciale evenementen zoals de Vaderdag Sale. Dit maakt de aankoop extra aantrekkelijk met concurrentiële prijzen.

Hoe verhouden Emma Hybrid II en Hybrid Premium zich qua prijs en functies?

De Hybrid II en de Hybrid Premium verschillen in prijs en functies. De Hybrid II biedt basiscomfort vanaf €323,95. De Premium vanaf €481,05 heeft meer voordelen, zoals Thermosync® voor geavanceerde temperatuurbeheersing.

Ontdek Ons Comfort - Emma Sleep Matras Kopen (2024)

FAQs

Are Emma sleep mattresses worth it? ›

Because of this firmness, the Emma is a good fit for back, stomach, and combination sleepers who like more of an “on top” feel to their mattress. While the Emma isn't super pressure relieving, it does still contain a level of body contouring and comfort from its memory foam support layer.

How long should I leave my Emma mattress before sleeping on it? ›

Upon receiving your new Emma Mattress, carefully remove the plastic wrap using our handy cutting tool included in your welcome package. Within a couple of hours, your mattress should self-inflate enough for you to sleep on.

What is the top rated mattress for comfort? ›

Our picks of the most comfortable mattresses
 • Bear Elite Hybrid: Most comfortable mattress for athletes.
 • Brooklyn Bedding Aurora Luxe Cooling: Most comfortable cooling mattress.
 • Birch Luxe Natural: Most comfortable organic mattress.
 • DreamCloud Premier Rest Memory Foam: Most comfortable memory foam mattress.
7 days ago

Why is Emma mattress so hot? ›

Mouldable foams like memory foam are vasco elastic, meaning they respond to, retain and build up heat to work properly. This is why they feel cold at first and then warm up during the night as you sink into them.

Does Emma mattress sag over time? ›

With Emma, you don't need to worry about mattress sagging! It is designed to provide the right amount of body support. In fact, we are so confident of Emma's quality that we offer a 10 year guarantee on the dimensional stability and durability of the core materials.

Is Emma as good as Tempur? ›

The Emma Original's memory foam layer is sandwiched in the middle of the mattress, so it has less of a conventional memory feel, but its plush comfort layer still provides fantastic pressure relief, with a faster response time than a conventional memory bed like the TEMPUR-Cloud®.

What is the number 1 best mattress? ›

Plus, they each come with generous trial periods in case the bed doesn't work for you.
 • Best Mattress Overall: Helix Midnight Luxe.
 • Best Mattress For Side Sleepers: Nectar Premier.
 • Best Medium-Firm Mattress: The DreamCloud Premier Rest.
 • Best Hybrid Mattress: Leesa Sapira Chill Hybrid.
May 24, 2024

What mattress is recommended by doctors? ›

Shelby Harris, PsyD, licensed clinical psychologist, clinical associate professor, and director of sleep health at Sleepopolis, recommends memory foam, latex, or hybrid mattresses for their ability to evenly distribute body weight, reduce pressure points, and offer a personalized level of comfort.

What comfort level mattress do hotels use? ›

The high-quality bedding preferred in the hospitality industry is almost always a medium firmness to provide the right mix of comfort and firmness for back support. In addition, hotel quality mattresses usually have the following features: Designs that relieve pressure points on joints and the spine.

Why does my Emma mattress hurt my back? ›

We get asked this a lot from sleepers who simply do not get on with Emma mattresses. The issue with foam beds and bad backs: The main issue we encounter with Emma beds is that their dense memory foam and other synthetic foams can be too firm for some sleepers.

Is Emma sleep in trouble? ›

The Advertising Standards Authority (ASA) issued a ruling dated 16 March 2022 against Emma Matratzen GmbH, a subsidiary of Emma Sleep GmbH, in which the ASA upheld (Complaint Ref: G22-1141037 Emma Matratzen GmbH) complaints relating to the use of misleading reference pricing and a misleading flash sale countdown clock.

Can you flip an Emma mattress? ›

Rotate your mattress

Rotate your Emma mattress monthly for the first six months to prevent body impressions, then switch to every three months. Make sure the white side of the cover is always facing up.

What is special with Emma mattress? ›

Personalized Support for Your Body. Regardless of your sleeping position, the Emma mattress adapts to the different parts of your body to give you optimal support and pressure relief.

Is an Emma mattress good for a bad back? ›

"I was struggling to choose the right mattress and I needed to really think about it as I suffer from severe back problems. I'm so happy I choose Emma. I got the Emma premium and it's been absolutely amazing. I've suffered with hardly no back problems since having it.

Do you flip an Emma mattress? ›

Rotate your mattress

In order to prevent any impression on the body, you can rotate your Emma mattress. Once a month, for the first six months. After that, a rotation every three months is enough.

How long does it take to get used to Emma mattress? ›

Relax and enjoy! It takes 6 to 8 weeks for your body to fully adapt to a new mattress. Just like a new pair of shoes, your mattress and body need a little time to adjust. We suggest that you wait until your body has had the full opportunity to experience the wonderful benefits provided by the Emma mattress.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5647

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.